Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Both - Dega Imbisz Étkezde
Cím: 4025 Debrecen, Bajcsy-Zsilinszky utca 1.Email: bothdega@gmail.com
Web: http://www.both-dega-imbisz.huTelefon: 06/20-928-13-82

Bevezető

Both Dega Imbisz a kézműves belvárosi étkezde, ahol a vendégek óhajai már a másnapi választékban megjelennek!

Bemutatkozás

A Both-dega Imbisz Debrecen belvárosában a patinás Aranybika, a református Nagytemplom és a Korzó közvetlen szomszédságában várja vendégeit a kitűnő alapanyagokból, háziasan elkészített ételeikkel.
Both-Dega Imbisz A Both Dega Imbisz név egy szójátékból ered, melynek eredeti jelentése valahogyan úgy fordítandó, hogy egy ízléses talponálló, mely a régi korok ízét idézi. A névhez híven próbáljuk hitvallásunkat alakítani.
A Both Dega Imbisz étkezde 1999-ben kezdte meg működését Both Tibor vezetésével. Azzal a céllal jött létre, hogy egy olyan látványkonyhás étkezde alakuljon ki, ahol a vendégek a saját igényeiknek megfelelően választhatják ki a mindennap friss alapanyagokból készült ételek közül számukra a legmegfelelőbbet.
Az étkezdénk hitvallása, hogy a vendégeink részére naponta többször megújuló ételkínálattal szolgáljunk. Működésünk során próbálunk a vendéglátásban egy már meg szokott dolgot szokatlanul jól csinálni, ezzel az elvvel indult el a Both Dega Imbisz belvárosi étkezde a működés útján.
Működésünket nagyban meghatározta az, hogy 2005 óta már tanyán élek és gazdálkodok, immáron már kistermelőként. A tanyasi életforma mára már nemcsak az életem része lett, de a vállalkozásunknak is részese, melynek keretében kistermelőként az általam nevelt tanyasi baromfi vagy a más azonos hitvallást valló kistermelők termékei is bekerültek az ételeink készítésekor az alapanyagaink közé. Igyekszünk ételeinket úgy kialakítani, hogy az általam megtermelt tanyasi alapanyagok és a kistermelők megtermelt alapanyagai mellett a hagyományos autentikus magyar ételek íz világa és a szezonális ételsorok is helyet kapjanak. Csibeburger
Igyekszünk a tanyasi életformát, és annak értékeit beilleszteni a mindennapokba és megmutatni vendégeinknek, a hagyományőrzést, és a tradicionális vendéglátást.
Ezt példázza az is, hogy étkezde részese a magyar szürke útja programnak is, ami Debrecenből induló kezdeményezés volt, s célja hogy a régi kereskedelmi útvonalon lévő vendéglátó üzleteket ösztönözze arra, hogy a régi őshonos szabadtartásban nevelkedett állatok alapanyagát beépítsék a kínálatukba, ezzel is népszerűsítve az elhalóban lévő értékeinket. Így került be az étkezde kínálatába a Hortobágyi Gazdaság bio alapanyagai, mint például a magyar szürke marha, vagy akár a racka is. Elveink szerint a hagyományőrzés közös érdekünk, ezért is igyekszünk a régi tradicionális világot modern köntösben mindenki számára elérhetővé tenni és a mindennapjaikba is beleilleszteni.
A Both Dega Imbisz kézműves belvárosi étkezde elve, a minőségi étkezés kultúráját napi szinten beépíteni a vendégeink mindennapjaiba, célunk, hogy az étkezés élvezeti értékét hangsúlyozzuk, ne pedig azt, hogy az étkezés egy éhségcsillapítási eszköz. Várjuk kedves vendégeinket naponta igényeik szerint frissülő étel kínálatunkkal.

Keresőszavak

vendéglátás, étkezde


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink