Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Park Hotel*** és Restaurant
Cím: 4032 Debrecen, Kartács utca 27.Email: hotelpark@t-online.hu
Web: www.hotelparkdebrecen.huTelefon: 06-52/413-627, 06-52/413-617
Fax: 06-52/530-828Gps: 47.56042862 , 21.60974312

Bemutatkozás

A Park Hotel természetvédelmi területen, Debrecen legszebb részén a Nagyerdőn található. Egyedülállóan szép természeti környezetben pihenhet és szórakozhat családja és barátai társaságában.
Szállodánk *** kategóriás. Tizenkét darab kétágyas, pótágyazható, egy darab 2 ágyas szoba, valamint 4 darab franciaágyas apartman szolgál a vendégek elhelyezésére. Összesen 43 vendég szállásolható el egy időben.
A szálloda a Kossuth Lajos Tudományegyetem mellett az erdőben található, a pályaudvarról a 31-es helyi járatú autóbusz végállomásától közelíthető meg.
Szobák felszereltsége: fürdőszoba, színes TV, telefon, minibár és minden szobához egy tágas terasz tartozik.
A vendégek gépkocsijaikat a hotel saját - kamerás megfigyeléssel ellátott - parkolójában tárolhatják. Szükség esetén bérelt gépkocsiról gondoskodunk.
Recepció szolgálat non-stop, ahol angol és német nyelven beszélnek a munkatársak. Szállodánkról a világháló (Internet) elérhető, használható telefax, fénymásoló, E-mail posta.
A szobákból bonyolított telefonbeszélgetések időtartamát számítógép rögzíti és számlázáskor a vendégek rendelkezésére bocsátjuk.
Hotelünk étterme mind a magyar, mind a nemzetközi konyha ételeit kínálja, a kertben fedett kerthelyiség van, ahol egy időben 80 fő foglalhat helyet kényelmesen, itt rostonsültek és egyéb specialitások is megkóstolhatók.
Amennyiben igény van rá, vendégeink részére szobájukban masszírozást biztosítunk. Gyógyfürdő látogatás esetén a hotel és a gyógyfürdő közötti transzfert és fürdőjegyet biztosítjuk. 2.000 Ft/fő egyéb orvosi kezelések a fürdőorvossal való konzultálás után vehetők igénybe.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink